| dariusradu a întrebat:

Am nevoie de ajutor.

Vreau sa achizitionez o unitate. As dori o unitate pana in 2000 de lei care sa poata duce orice joc la ultra ( nu e necesar, si la high e suficient ). Nu o doresc pe piese. Achizitia vreau sa o fac in iunie. Doresc o unitate cat mai buna, de pe orice site care livreaza la domiciliu.

FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS!

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Auzi, dar nu vrei sa-ti ruleze jocurile si in 4k? Ca prea multe asteptari ai de la un sistem preasamblat la 2000 lei. Si cum a spus cel de dinaintea mea : Iese un sistem mult mai performant daca il construiesti din bucati, nu luat direct!

Daca ai nevoie de o recomandare de pc pana in 2000 lei ( pe bucati ), te pot ajuta cu cea mai mare placere!

| dariusradu explică (pentru Jipa95):

Atunci da pe piese happy

| Jipa95 a răspuns (pentru dariusradu):

Cea mai buna configuratie pe care o poti face pana in 2000 lei este : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1177977/
Poti rula Gta V si multe alte jocuri pe High-ultra. Rezolutie hd 720p, si de ce nu 1080.

4 răspunsuri:
| SuPrΔDozΔ a răspuns:

Eu iti recomand pe alt emag.ro,cel.ro

| Mihai201 a răspuns:

Eu iti recomand sa il faci din piese, deoarece daca vei cumpara unul intreg, unele componente vor fi ma slabe.Asa ca daca il vei face din piese, la 2000 lei, il poti face mult mai bun decat unul intreg la acelasi pret.