| Ionicaestecher123 a întrebat:

Salut TPU! Am nevoie neapărat de ajutorul vostru.
Acum 2 zile mi-am schimbat data de naștere, mai exact anul din 1982 in 2008 și google a zis că peste 14 zile îmi va dezactiva contul, eu am incercat să schimb anul la fel ca cel de dinainte am pus poza cu un certificat de naștere fix din acel an 1982 și nimic, am încercat de doua ori, poza e clara, ce as putea face ca-să nu îmi dezactiveze contul? Nu merge cu certificatul de naștere? Dar cu copia de buletin? Nu vreau sa pierd contul deoarece am multe lucruri importante pe el. Daca as introduce cardul mi-ar retrage ceva bani de pe el sau nu? Și încă ceva cu, copia de buletin ar merge?

9 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Google a devenit suuparacios si suspect in ultimul timp asa ca mare atentie tuturor nu va mai jucati la setarile google ca pierdri conturile google

| Ionicaestecher123 explică (pentru RxTx):

Ce mă sfătuiești sa fac zilele se scurg, ajuta-ma te rog sunt disperată

| lpavel a răspuns:

Introdu cardul, nu poate extrage bani fara acordul tau!

| Ionicaestecher123 explică (pentru lpavel):

Cum adică? Îmi cere acordul
Am văzut că scria că google nu extrage nici o sumă de banii de pe card dar în caz de extrage ziceau că suma va fi rambursată adică îmi voi primi banii in caz de îmi iau banii de pe card, nu?

| Ionicaestecher123 explică (pentru lpavel):

Ce zici de varianta cu copie de buletin ar merge?

| RxTx a răspuns (pentru Ionicaestecher123):

Eu am facut asta cu copie de buletin si a mers la alt site care este dinainte ca google sa se fi inventat!
Mail.com

| Wr3nch a răspuns (pentru Ionicaestecher123):

Merge cu copie de buletin.

| Ionicaestecher123 explică (pentru Wr3nch):

Daca merge cu copie de buletin bănuiesc că cu buletinul mamei dar nu copie ar merge daca ar corespunde vârstă din cont cu cea de pe buletin nu? Mulțumesc anticipat

| lpavel a răspuns (pentru Ionicaestecher123):

Nimeni nu poate sa-ti extraga bani de pe card fara acordul tau! Banca iti va trimite un mesaj daca esti de acord cu acea plata/extragere de bani iar tu vei zice NU...