| MariuszSiAtat a întrebat:

Am o alta problema suna cam asa:La windows task manager am cpu usage 100% ce pot face sa scada cred ca este de la svcshot din cate am citit pe google.Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.

7 răspunsuri:
| Vasybulan a răspuns:

Pai nu te uita numai ca e cpu-ul la 100%. Uita-te si la aplicatiile care is in derulare in acel moment, si vezi care din aplicatii iti "mananca" din procesor. De preferat ar fi sa ne dai detalii despre procesor, si cam ce programe utilizezi in mod frecvent.

| MariuszSiAtat explică (pentru Vasybulan):

Folosesc kies pentru telefonul meu

| Vasybulan a răspuns (pentru MariuszSiAtat):

Ok...pai din cate vad, acea aplicatie are nevoie de destul de multe resurse, iar daca ai un pc mai slabut, posibil ca acea aplicatie sa iti "urce" procesorul pana in 100%. Sfatul meu e urmatorul: cand nu utilizezi aplicatia, opreste-o. Astfel vei mai elibera atat din memoria procesorului, cat si din rami.

| MariuszSiAtat explică (pentru Vasybulan):

Am iesit din toate aplicatiile si am dezinstalat kies si acum sta constant 100%

| Vasybulan a răspuns (pentru MariuszSiAtat):

Mai am o solutie, insa e mai complicata. Insa, daca ai posibilitatea, ai face bine sa iti desfaci pc-ul, sa cureti cooler-ul de la procesor de praf, iar eventual, sa desfaci si procesorul de pe placa de baza, sa il cureti(atentie-nu folosi solutii de curatare, etc. ci doar un jet de aer), si sa ii schimbi pasta termoconductoare. Insa daca nu stii sa faci acest lucru, cel mai bine ar fi sa rogi pe cineva care se pricepe.

| Vlad_Nichita_1998 a răspuns:

Cpu usage de obicei nu sta numai la 100 la suta verificaq si tu ce prograqme ai aprinse

| vulturul21 a răspuns:

Iti trebuie un procesor mai mare eu am procesorul 1.5 GBHZ si merge destul de bine
sper ca te-am ajutat