| BENELUX1123 a întrebat:

SALUT TPU,am o intrebare:am instalat un antivirus care se cheama avast,iar cand am dat sa activez un cod,am constatat ca am un abonament ca sunt protejat pana in 2024, trebuie sa platesc pentru asta,sau daca instalezi un antivirus poti sa ai cativa ani, adica sa fii protejat fara sa platesti pentru abonamentul pe care il vad?

Răspuns Câştigător
| GPA a răspuns:

Ești protejat free (licență gratuită) pe o perioadă de câțiva ani. Pentru a putea beneficia în continuare de serviciile de securitate, trebuie să plătești. Nu neapărat să plătești, poți utiliza un generator de chei pentru Avast sau să-ți faci singur licența configurând registrii.
Până în 2024 Avast te protejează, stai liniștit. Dac-ai făcut setările corecte în antivirus ești în siguranță.

4 răspunsuri:
| Stefan_Cristian_1971 a răspuns:

Avast e free

| Florin0012 a răspuns:

Bună odată descărcat un antivirus cum ar fi avast, te protejează de orice virus timp estimat de 30 de zile. După trebuie să cumperi licență (Codul acela) îl introduci și îl ai timp de 4 ani. Și atunci când ai vrut să pui codu și ai constatat că îl ai până în 2024 și nu ai plătit nimic, înseamnă că ești norocos și ai primit o licență Free.

| Crackman a răspuns:

Este exact ca la aplicatiile free sau jocurile free.
Le poti folosi free, dar daca vrei o protectie mai buna v a trebuii sa platesti.
Jn principal ai 30 de zile.
Iti faci cont si primesti un an parca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antivirus bun si gratis pentru atatia ani... Ma cam insel. Iti lasa o perioada gratis, apoi daca vrei mai mult platesti bani.