Dar..am alta intrebare...cred ca sunt eu mai neindemanatic, dar toate castile care le-am avut au inceput sa se strice cand mi-am dat seama ca cele 2 casti nu mai merg fluent. adica merge 1 intotdeauna, dar ca sa mearga si cealalta, trebuie sa pun jack-ul intr-un anumit mod pentru a putea asculta muzica si in cealalta casca..si..in final..nu mai merge niciuna
Nu e adevarat calitatea castilor este dupa firma de le produce, si calitatea materialelor din ele de fapt mai mult conteaza difuzoarele respective cat de bine produc sunetele de regula cu cat dai mai mult cu atat ar trebui sa fie mai bune
Nu, nu este adevarat, aia este o mare procarie. Castile in general sunt bune daca dai o suma mai frumusica de bani, adica pe materialele din care sunt confectionate (si multe alte chestii care nu au nici o legatura si nu am are rost sa'le insir). Poti lua casti de la o firma cunoscuta si s-a fie praf sau poti alege ceva ce'ti place tie si poate nu ai auzi de firma respectiva si sunt putin mai ieftin fata de producatorii de top si sa-ti mearga perfect. Eu am luat niste casti Acme (nu am auzit de ele in viata mea, m-am impiedicat de firu de la ele de am crezut ca le'am rupt) si nu au nimic, functioneaza perfect, m-a costat ceva mai putintel fata de alte firme (60lei, ca idee) si le am de un an. Ideea este sa-ti iei ceva ce vrei, ce'ti place (dar nu orice ciuruc de 2 bani).