| goinadacian a întrebat:

am o intrebare! Am windows 7 si vreau sa il reinstalez.Printre multele tutoriale pe care le-am vazut am inteles unul dar al isi reinstala windows-ul pe laptop iar eu am PC. Avea laptop si folosea internetul Wifi, asa a ales reteaua de wifi la care sa se conecteze sa isi ia drive-urile.Eu am internet de la RDS, nu wifi.Deci cum pun sa ia drive-urile?
Dau funda pentru raspuns bun!

4 răspunsuri:
| dragosbogdan001 a răspuns:

Salut, majoritatea care isi instaleaza singuri windowsul, mai ales din tutoriale si fara experienta, cum esti tu, fac o prostie si raman fara windows. Oricum tot acolo o sa ajungi, du-te direct la cineva specializat si cu experienta. Daca nu stii nici macar ca nu conteaza ca ai wi-fi sau internet prin fir pentru asa ceva, pun pariu ca peste 3 zile o sa pui alta intrebare pe TPU de pe telefon, si o sa zici ca ai vrut sa resintalezi windowsul si ai stricat calculatorul laughing sau ceva de genu'.

| Paulvasile10 a răspuns:

Pai daca avea tot windows 7, nu conteaza ca e laptop/pc si nici conexiunea nu prea conteaza daca e prin fir sau wireless daca ai trafic bun

| n1n1o a răspuns:

Nu prea inteleg ce vrei sa zici O.o
Dar daca ai probleme cu driverele descarca asta http://www.iobit.com/en/driver-booster.php
Nu-ti trebuie conexiune la internet ca sa instalezi windowsul dar pentru a face update la drivere da, ai nevoie de conexiune la internet prin fir sau fara fir (wireless).

| Georgescu_Radu_1981 a răspuns:

Nu conteaza daca esti conectat la wifi sau ai internet de la RDS (trebuie doar sa ai net). Incearca si asa (fara wifi).