Ce fel de sunete scoate? Sigur nu sursa face zgomote?
61 de grade nu e alarmant, plus ca depinde de la un joc la altul.
Si o intrebare : de ce, daca chiar ai 780ti, ai dat 2000-3000 lei pe o placa video si stai cu monitorul ala invechit si 4:3?
Sltlp,din pacate nu sursa face zgomote, asta se intampla doar cand sunt in joc, zgomotele sunt asemanatoare ~cu ceva zgarieturi, dar nu este de la praf, in PC nu este praf. Si din pacate monitorul anterior HD, l-am inapoiat persoanei care mi l-a dat temporar. Deci ce ai spune ca are?
Si mai am un lucru de zis, am incercat sa joc cu turatie mare un alt joc si nu se aude absolut nimic, turatia este si 80%-90%. Am luat temporar exemplul lui "AlexandruTeodor" care a scris la intrebarea aceasta. Chiar ma surprinde asta, nu stiu ce sa zic, m-a inchis. Adica un joc cu grafica mult mai buna nu suna de loc, indiferent de turatie, iar acesta indiferent de turatie suna, ce este mai bizar este faptul ca la cele doua jocuri care ma joc sunetele sunt diferite plus ca nu am difuzor la calculator si ma jucam si pe mute. Chiar nu stiu ce sa zic, sunt inchis temporar.
Asa, bravo, da amanunte, nu astepta sa ti le scot eu cu clestele din gura! Exista posibilitatea ca bobinele alea care sunt imbracate in ferita sa vibreze. Pe placa exista niste bobine imbracate in ferita care au rolul unor filtre, impreuna cu alte piese de pe acolo. Au mai fost modele de placi care au avut hiba asta. Unele tiuie, unele vibreaza...depinde. Mai cauta pe Google si vezi la modelul asta de placa daca mai au si altii problema asta. Prin bobinele alea trece un curent destul de mare, ca idee! Succes!
Descarca d'aici software-ul lor : http://www.evga.com/software/ si seteaza-ti cooler-ul mai tare, din fabrica e de 30% ca sa fie silentions, daca nu te afecteaza acel zgomot il poti da la 90%, si e normal sa stea la 60 grade, asa sta in jocurile mai noi cam orice placa video.