Memoriile RAM au un consum redus de curent, ceea ce nu afecteaza sursa. Deci, sursa noua trebuie sa fiede aceeasi putere ca cel anterior sau mai mare (deseori functioneaza si cusurse de putere ceva mai mica).
Trebuie sa ai grija sa ai toate conectoarele folosite sau mufe /cabluri adaptoare!
Nu trebuie sa schimbi nimic in Windows, singura restrictie fiind limita maxima de memorie RAM gestionata, de 4Gb pentru versiunile Windows de 32 biti (la 64 biti nu mai exista aceasta restrictie).
Poti sa schimbi tot in afara de hdd SI placa de baza (panamax bate campii)
daca la schimbat sursa nu am nici un comentariu, totusi, la memorie, e posibil sa ai probleme de compatibilitate
Nu afectează cu nimic, doar să ai grijă ca noua sursă să fie de aceeași putere cu cea veche.
În privința RAM-ilor, trebuie să ții cont că un sistem de operare pe 32 de biți citește maxim 4 Gb de RAM, chiar dacă tu ai instalat mai mult, și numai pe aceia îi folosește. Peste 4 Gb îți trebuie sistem pe 64 de biți.
In privinta ramului nu este nici o problema
dar in privinta sursei da, eu am un gtx 1660ti, 8gb ram, i5 9400f si o sursa de 500w ar trebui sa o schimb? (linkul pc-ului)https://www.flanco.ro/......e-dos.html
Kampion întreabă: