E 200$ simplu dar e codat si nu stiu daca Romania il poate decoda e mai complicat dar asa il poate lua la liber dar din experienta mea te sfatuiesc sa iti iei un android e mult mai bun nici nu se compara i-ati Samsung galaxy s2 1gb ram 1.2 dual core procesor la iphone nu o sa vezi asa ceva
Da,stiu,si mie imi plac telefoanele pe android nu stiu ce sa zic daca e mai bun daca ar merge ambele pe acelasi sistem de operare sa Samsung era The Best, dar asa cum Apple are sistem de operare propriu il face sa para ca e superior celorlate, si in plus mai bine dau 1000RON pe un iPhone care stiu ca la noi e 2000, si inca ceva un Samsung nu cred ca se compara la pret eu cred ca e mai scump la americani,cred,si sincer singurul lucru care nu imi place la androidul de la Samsung e ca au copiat iOS si arata ca naiba iconitele alea, au niste culori de toata jena, parerea mea.
Nu cred ca ai inteles, eu vorbeam de America, ca stiu ca la noi si in general la europeni e de vreo 2-3 ori mai scump fara abonament