Am doua adaptoare la placa video unu de la hdmi la vga si celalalt de la displayport la vga
Da! Si omul iti spune sa pui un splitter la portul HDMI. Ce-i atat de greu de priceput? Portul VGA nu reda si semnalul audio. https://bit.ly/2VKT5OC
Daca sunt conectatela aceeasi sursa pc cu un program parca dar singronizarea nu stiu daca o sa fie aceeasi
Da sunt conectate la pc amandoua am incercat cu auxiliar si cu un adaptor de la mufa jack tata la doua mufe jack mama si merge decat pe o parte
Chiar acum am facut asta cu aceste program si merge am un tv si laptopul care se aude acelasi sunet in acelasi timp Voicemeeter
In intalezi si la sursa dai sa fie pe el si din el la out bagi cele doua tv eu am bagat tv si laptopul
Da dar eu le folosesc pe amandoua ca monitor un monitor e conectat de la displayport la vga si celalalt de la hdmi la vga cum as putea mai exact cu voicemeeter sa mearga boxele la amandoua monitoare de la acelasi pc
Vga nu are sunet doar imagine doar prin mufa jack conectata la tv
Multumesc mult de ajutor am gasit o alta solutie care cred ca ar merge doua mufe rca una rosie una alba sa iasa la jack 3.5 dar am o sigura nelamurire daca le pun vor merge in modul pc?
Stai asa jack si rca adica ai stereo dar o sa iti mearga mono pe fiecare tv dar la tv doar un difuzor, tv nu au hdmi ca conectezi o singura iesire audio la fieacre stereo are nevoie de doua iesiri adica 3 fire unu gnd si un L si unu R tu o sa ai la un tv L si la unu R de mers o sa mearga la pc dar nu cred ca o sa fie bine la tv