Am o intrebare legata de PayPal.Vreau sa imi cumpar niste jocuri pe Steam si sunt minor, iar mama nu ma lasa cu cardul ei. Daca isi face cont de PayPal poate sa introduca o suma in acel cont/card sau ce este (de exemplu 5 euro)si se poate achizitiona orice de pe net de 5 euro? Deoarece nu poate da parola de la cardul ei cu bani(poate i se goleste cardul ) si nu as putea sa faca chestia cu PayPal-ul? Funda si un Multumesc mare!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Cand platesti cu cardul,nu iti cere codul PIN,ci doar cateva date de identificare ale cardului. Daca si pe Steam va mai este frica sa platiti,atunci e de rau, fiind unul dintre cele mai bine protezate site-uri contra fraudelor.
Cont PayPal nu poti face fara sa atasezi un card. La fel, nu poti pune bani de pe card in PayPal, ci doar din PayPal pe card. Cand faci o plata prin PayPal, banii sunt retrasi din cardul atasat contului.
Marius,pe humblebundle.com un site de pe care iti cumperi key-uri pe steam, ca origin si chiar ca site-ul steam iti da 6 jocuri la un pret de 1$.Si scrie acolo Card Code inainte sa dai Purchase.Care e ala?
Sa stii Marius, ca iti multumesc foarte mult pentru ca te-ai chinuit sa imi explici, apreciez asta.2 chestii si am terminat de spus:
1.Nu e nicio imagine in link-ul pe care mi l-ai dat.
2. Poate sa extraga doar suma pe care am introdus-o eu acolo(1.10$) sau cat vor ei?
1. Copie link`ul in bara de adrese si o sa vezi.
2. Extrag cat trebuie, daca e un site de incredere. N-am lucrat de ei si nici nu am auzit de ei, deci nu ma bag.
La sigur poti merge doar asa: te duci cu un parinte la banca, iti faci un card personal (care va deveni al tau la 18 ani) si alimentezi cardul ala doar cu suma de bani necesara. In felul asta, nu ai ce pati.
Eu am folosit un card de la banca reincarcabil.Pun pe el cat vreau si apoi il folosesc pentru cumparaturi.
Trebuie sa intrebi daca la banca mamei tale are acest tip de card.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.222.44.156) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro