| freeze90 a întrebat:

am o intrebare pentru cei care au cunostinte in smartphone-uri. Am un Galaxy S2, telefonul nu a venit cu tipla pentru ecran, am citit in manual si cei de la samsung nu recomanda folosirea tiplei, dupa cum stiti telefonul are ecranul gorilla glass, am vazut niste video pe youtube (e foarte rezistenta din ce am vazut acolo), voi recomandati tipla pentru ecran? Touch-ul s-ar putea defecta datorita foliei? PS:vechiul telefon Optimus One a venit cu folie pe ecran, dar optimus nu are gorilla glass.

Răspuns Câştigător
| DrDeath a răspuns:

Eu tias recomanda o folie protectoare deoarece ti se zgarie ecranul fara sa vrei.Eu mi-am luat un Samsung galaxy Fit si nu l-am folosit deloc pana cand nu i-am luat folia protectoare, am comandat-o de pe net. Poftim siteul;), cred ca o sa iti placa ce gasesti acolo.Au si huse de piele, tocuri de port-telefon si folii protectoare. www.originale.ro poate o sa iti comanzi si tu.Eu mi-am luat Silicon Case Samsung S5670 Galaxy Fit si o folie protectoare pentru galaxy mini:))e buna si aia pentru ecranul la telefonul meu. Poti sa iti pui folie dar sa ai grija cum o asezi, lipesteo bine, fara bule de aer.O sa iti protejeze ecranul.

1 răspuns:
| andrei233332 a răspuns:

Eu am Samsung galaxy s2, prima data mi-am cumparat folie dar luminozitatea ecranului nu era asa mare...si am scos-o, si deci am cautat o folie mai buna care desigur era mai scumpa...si imi merge perfect, are aceeasi luminozitate ca samsungu fara folie.si touchu merge foarte bine, doar sa ai grija cum o asezi!