Salutare! Eu nu m-as grabi sa-l instalez, pentru ca inca nu a aparut o varianta definitiva. L-am instalat de proba pe un laptop dar nu mi-am putut face o idee prea clara. La aspect aduce mult cu Android-ul, ceea ce ma face sa cred ca e destinat in principal pentru tablete. Mai asteapta un pic, sa apara o versiune definitiva, si mai ales sa vezi daca se poate face downgrade (adica daca-l instalezi peste win7 sa poti reveni ulterior la acesta). Eu l-am instalat peste win7 si nu am putut sa mai revin, a trebuit sa reinstalez 7 'pe curat'. Si mai e un aspect. Pana acum Microsoft au alternat produse bune cu produse proaste. Win98 - bun, Win ME - nu prea, WinXP - bun, Win Vista - jale, Win7 - bun, Win8 -? Ramane de vazut. Bafta!
Cam la fel ma gandeam si eu la partea cu alternarea celor bune cu cele proaste... am incercat tot de la xp pana la 7 si vista m-a dezamagit... Multumesc pentru raspuns
E OK Windows 8, dar recomandarea ar fi sa mai astepti putin! http://laptopnews.ro/windows-8-se-va-lansa-pe-26-octombrie.html
Windows 8 e deja rtm, insa a fost trimis doar partenerilor; pe 15 va fi disponibil celor care detin abonamente MSDN.
Am incercat versiunea release preview, insa nu am putut folosi pc-ul normal fiindca nu sunt inca drivere pentru win8.
Asta e cea mai mare pb pentru cei care vor sa instaleze acum win8. Inexistenta driverelor si lipsa de compatibilitate cu multe programe si jocuri deja existente.
Nu asta am intrebat...
Pai da, dar limba romana ai faultat-o.
Se mai intampla... parca tu n-ai gresit niciodata...
U n prieten de-al meu are windows 8 l-am vazut si eu si e mia naspa decat windows 7!