2X4 GB si un 750 TI fara alimentare suplimentara. Daca mai astepti un pic, ti-l vand pe al meu cu 400 RON. EVGA SC, varianta cu OC generos din fabrica, mai are vreun an si un pic de garantie, cred. Te bagi?
Compatibile, da. Bine alese, din parti. Sursa e o pocnitoare no-name din ce inteleg eu, un singur bat de ram e mai slab ca doua in dual channel, iar placa aia de baza e o antichitate. In principiu, la rezolutii sub 1600X900 o sa isi faca treaba foarte bine combinatia asta. De preferat ar fi 750 Ti-ul pentru ca consuma mai putin.
Stai chill breh, nu consuma nici un 400 W. 400 W e sursa recomandata, mie sistemul cu i3-2 bete DDR3-SSD+HDD-placa de sunet PCI-doua venturi pe carcasa imi suge sub 200 W din priza orice ar face. Daca iti merge 5750-ul fara probleme, nici cu 750 Ti-ul nu o sa faca nazuri.
De ce nu, este la fel ca acel x2 windforce, are si garantie, deci e totul ok, insa nu pot promite nimic deoarece nu stiu cand o sa fac upgrade-ul probabil in o saptamana, doua. Acum depinde si de tine. Si ca o ultima intrebare daca psu-ul meu ala nonane( desi ma indoiesc ca e noname, doar ca nu stiu unde sa ma uit cred ca am dat vreo 200 de lei pe ea acum 3 ani) poate rezista la acel 750 ti care consuma 400w si 20amps avand in vedere ca hd-ul meu 5750 consuma 450w si 30 amps. Tinem legatura si multumesc de ajutor.