Start/mouse pe PC/click dreapta-administrar/ai trei optiuni in fereastra ce se deschide dai click pe a doua si apoi pe unica ce se va deschide dai de asemenea click. iti va aparea o fereastra cu toate partitiile existente in calculatorul tau. ai una numita Recovery? in caz ca nu e eu iti instalez driverele actuale si bune pentru HP-ul tau. o sa vezi ca nu o sa mai dea blue screen
Bună
Nu, nu mai poti reveni la licenta pe care ai avut-o!
Sper ca te-am fost de folos
Daca cel care ti-a instalat w7 nu a sters partitia cu w7 ce venea de fabrica atunci poti sa ai noroc si sa resuscitezi partitia originala
Intra totusi in administrare de discuri si vezi daca ai o partitie numita recovery. in cazul in care o ai poti reinstala licenta ta anterioara. blue screen e din cauza unei incompatibilitati. mai mult ca sigur ca ti-a instalat un driver ce nu se impaca bine cu windows 7. insa acest lucru are remediu.
Start/mouse pe PC/click dreapta-administrar/ai trei optiuni in fereastra ce se deschide dai click pe a doua si apoi pe unica ce se va deschide dai de asemenea click. iti va aparea o fereastra cu toate partitiile existente in calculatorul tau. ai una numita Recovery? in caz ca nu e eu iti instalez driverele actuale si bune pentru HP-ul tau. o sa vezi ca nu o sa mai dea blue screen
Nu se mai poate reveni la cel din fabrica. De preferabil trebuia sa iti facu un backup la windows inainte sa il formatezi. Imi pare rau
eren întreabă: