Sierra bate cimpii cu gratie ca de obicei. Here you go - https://www.pcgarage.ro/......dual-band/ - si nu uita sa suni la RDS (pui ticket la suport pe site, in fine) ca sa iti mute ONT-ul lor in mod bridge si sa dezactiveze wi-fi-ul de pe el pentru ca tu sa iti poti face toate setarile cum trebuie pe routerul tau. P.S. Ca sa imi multumesti, foloseste codul de voucher 92WQ7UMX la checkout. Fiind deja la promotie nu iti va mai da nici o reducere, insa imi va da mie de-o bere niste bani care altfel s-ar duce la garaj, deci tu oricum nu pierzi nimic. :)
ăl cu nume de cățel, ai ceva de spus? Credeam că rămâi in ignoranța pe care ai ales-o in ceea ce mă privește.
răspuns: ce vorbești bade? am spus o sută? da, recunosc, am gresit: cu 50 lei găsești router să meargă flix-ul beton
E model nou, suport WiFi next-gen, ce mai trebuie' acolo. Daca vrei sa tragi de buget in jos poti sa iei si ceva mai vechi gen Archer C6. Uite un test vechi si de demult, unele modele de acolo inca sunt pe piata, altele au primit un update-doua. https://www.nwradu.ro/......1000-mbps/
@sierra: Daca gasesti vreunul pana in 100 RON cu Gigabit si WiFi 6, ai de la mine toata stima si respectul pe care nu le meriti.
Ok, o sa il iau pe cel de mai sus cel mai probabil. Înainte de asta, cam ce viteza o sa am? Am un Asus TUF A15
Eu vad ca suporta WiFi 5, 2x2 antena ok. Ar trebui sa ai viteza buna pe WiFi, no idea. Pina la urma nu viteza te intereseaza, ca degeaba ai 800 Mbps daca latenta e nasoala. O sa vezi cand il primesti, la o adica. In cel mai rau caz faci retur. Sau conectezi frumos laptopul prin cablu. Cablul e sfint.
Imi e imposibil sa pun cablu, tocmai m-am mutat si parintii mei urasc cablurile ca pe dracu, iar daca ar trage netul prin cablu ar trece fix prin mijlocul casei =]]
Pe la colt pe jos, mascat frumos. Sau undeva pe sus, ideea e ca se poate trage fara sa fie foarte evident. Si eu urasc cablurile, crede-ma. Cel mai bine iei jucaria, vezi cum se comporta, si in cel mai rau caz tragi si un cablu. In principiu ar trebui sa fie totul ok.
Pentru putin! Nu uita de codul de voucher cand faci checkout daca chiar vrei sa imi multumesti.