| SounndTPU a întrebat:

am o mare problema. Azi (1.30/2014) la ora 13:30 am plecat la scoala si am lasa-l pc on cu ecranul inchis (am laptop) dupa, cand am venit de la scoala (15:30) si am ridicat ecranul era tot in dungi negru mov rosu mi se facea ecranul de parca avea sunge pe el tot rosu dupa mov gri si s-a facut clar pana la urma jumatate de ecran dar restul are dungi. As vrea sa stiu ce are si daca se poate repara fara sa ii schimb ceva adica se poate sa fi crepat desplayul? dar nu a cazut nu a patit nimic si nu stiu ce are imi puteti spune va rog. Dau funda cui imi explica amanuntit

7 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Te sfatuiesc sa-i dai restart, iar daca, pana de a intra in windows, ecranul ramane problematic inseamna ca este o problema hardware (il duci la un service pentru a-ti schimba display-ul), in caz contrar, este o problema software. (upgradeaza driverele placii video)

| PedoBarbie a răspuns:

Eu sunt de părere că nu trebuia să îl laşi deschis şi apoi să pleci.

| SounndTPU explică (pentru PedoBarbie):

Multumesc tuturor dar era spart...

| airflow a răspuns:

Fa i si tu un update la placa video si vezi daca mai face asa

| Moscaliuc1234 a răspuns:

In primul rand s.ar putea fi intamplat asta din cauza umiditatii in aer, stiu ca asa mi s.a intamplat si mie, si poate cand l.ai aprins a facut condens sau poate a umblat cineva pe calculatorul tau si a facut ceva, ca nu prea se poate intampla sa sa.ti inchizi ecranul si sa.ti apara dungile alea...Din pacate nu stiu sa.ti rezolv problema, dar daca nu te vor ajuta raspunsurile de pe TPU iti recomand sa.laduci la un servis si sa.i intreabi pe ei ca ei sigur te pot ajuta.happy

| Razvan2227 a răspuns:

O parte di ecram a ars asta e problema!

| Cherestes_Daniel_1998 a răspuns:

Sa stii ca ecranul are 2 elemente unul inca functioneaza iar celalalt s-a ars acel ars trebuie schimbat si mie mi s-a intamplat, du-te la un magazin de reparati calculatoare si ia-ti for repara dar costa doar 20 de ron. Funda sper sati fi fost de folos,