| FunlandCompany a întrebat:

am o mare problema cu rezolutia, am jucat un joc la rez 800x600, tinand in considerare ca eu am rez. la monitor 1680x1050, iar acum nu ma mai lasa sa o pun inapoi maximul este 1600x1200, ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Roby669 a răspuns:

Ai incercat un restart de pc? Ai deconectat monitorul si l-ai bagat la loc? Te-ai jucat putin prin bios? Cred ca o sa gasesti si in bios dar nu sunt prea sigur, neumbland pe acolo

4 răspunsuri:
| Roby669 a răspuns:

Rezoluatia de la jocuri nu are legatura cu rezolutia monitorului. Cu ajutorul monitorului + a placii video vezi jocurile mult mai bine decat ar trebui doar cu o placa video buna + un monitor cu tub happy.
Rezolutia de la jocuri se stabileste in functie de placa ta video. De exemplu sunt unele mai performante decat a ta care ruleaza 1900x1600 (parca; dar sunt nsigur ca e 1900 la prima)

| FunlandCompany explică (pentru Roby669):

Da, dar cum iti explici ca dupa ce am iesit din joc rez. a ramas 800x600, iar in control panel nu mai avea rez mea adica 1680x1050?

| FunlandCompany explică (pentru Roby669):

Mersi, am dat un fel de restart mi.a dat un ble screen si si.a revenit laughing

| Roby669 a răspuns (pentru FunlandCompany):

Ai incercat un restart de pc? Ai deconectat monitorul si l-ai bagat la loc? Te-ai jucat putin prin bios? Cred ca o sa gasesti si in bios dar nu sunt prea sigur, neumbland pe acolo

| Nicu_Cristi_1975 a răspuns:

Ai jucat pe laptop daca ai jucat la monitor Samsung are acolo un buton AUTO funda?