| daniel2134 a întrebat:

Salut TPU, am o mica problema cu driverul placii video (e una integrata, vega 11). Jocurile de ceva vreme imi sacadeaza destul de mult, de exemplu pe minecraft aveam in jur de 75 de fps pe survival unde am multe constructii (cu setari in mare parte pe low) si pe samp cu toate setarile pe very high aveam in jur de 90 de fps. De ceva vreme si pe samp si pe minecraft am sub 60 de fps, pe samp imi mai ajunge cateodata la 60-70 de fps dar rar si in niciun caz constant (cu aceleasi setari pe ambele jocuri, pe samp chiar am dat totul pe low dar castig max 10 fps, iar inainte imi ducea lejer 150 fps cu totul pe low). Eu cred ca e de la driverul placii video dar in device manager imi spune ca totul e "la zi", si in windows update la fel. Am incercat sa descarc de pe site-ul producatorului ultimul driver dar cica e acelasi din calculator. Totusi pe CCleaner imi apare ca driverul placii video e invechit, am descarcat si o aplicatie specializata pe drivere si la fel imi apare, driver invechit. Ce sa fac ca nu inteleg. Dau Funda, multumesc

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SLexuS a răspuns:

Sunt mai multi factori:
1. Incearca sa treci la o versiune anterioara a placii video, probabil e un update nereusit.
2. Incearca sa folosesti un anti-virus.
3. Incearca sa schimbi windows-ul.
4. Daca nu merge nici asa, inseamna ca este ceva stricat la pc.

| daniel2134 explică (pentru SLexuS):

Am rezolvat, nu stiu ce am cautat data trecuta pe site-ul Amd, dar am cautat mai bine acum si trebuia sa actualizez driverul. Acum totul e ca inainte. Multumesc de raspuns oricum.