| Andr3yCzz a întrebat:

am o neclaritate!
vreau sa-mi pun windows 7 si. indeplinesc toate cerintele sale mai putin RAM-UL... Windowsu` cere 1 GB si eu am doar 512 MB.sad
Vreau sa-mi spuneti ce daune poate face PC-ULUI?
cel mai bun raspuns = fundita!

Răspuns Câştigător
| FuegoJr a răspuns:

Salut, am si eu un calc cu placa de 512 MB si am instalat Windows 7 Ultimate si merge superb pe el.Iti spun nu faci nicio dauna pc-ului crede-ma!;) Daca nu ai inteles ce am zis ai aici un fel de tutorial: http://www.topopage.net/......mb-de-ram/ Si sper ca te-am ajutat. Funda?

5 răspunsuri:
| m5789932 a răspuns:

Fara 2 Gb Ram, iti merge in reluare.

| m5789932 a răspuns:

Ma, nu stie saracu cata memorie ram are la CALCULATOR!
Eu am avut 1Gb ram la pc, si mi-am pus windows 7, dar mergea in reluare, rau de tot; a trebuit sa-mi mai cumpar 1Gb, ca sa mearga decent. Apoi la 512Mb, nici nu-mi pot da seama, cum ar merge; dar am impresia ca nici nu se instaleaza windows-ul daca ai 512; iti eroare, daca nu ma insel euu...

| Wehrmacht a răspuns:

Ba TheBest01, cum mama dq iti merge tie windows 7 ultimate la 512 MB RAM? eu am 1, 500GB RAM si nu merge nici Vista 64 biti si tie iti merge 7 la 512 MB ramul?

| adydassler a răspuns:

Pai la 1 Gb de Ram o sa iti meraga dar nu chiar foarte bine!
Iar la 512 nu stiu daca o sa-l accepte windowsu!
cel mai bine ar fi sa iti cumper cel putin 1 gb ram!winking

| flaviuscr7 a răspuns:

Auzi frate ca nu merge cu 512 eu l-am instalat la o gramada care aveau 512 mb ram si cu cateva optimizari rula foarte bine.si credeti-ma mie eu sunt foarte drastic cand vine vb de performanta. ce-i drept deschide greut aplicatiile dar pentru asta ai nevoie si de un procesor cat de cat bun.cateodata pe 512 mb ram consuma in jurul la 300 mb chiar mai putin...