| alexanonimu a întrebat:

am o placa de baza FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P5625. Rating:3.7.Processor:AMD Phenom(tm)8450 Triple-core processore 2.10 Ghz. Memory RAM: 2 GB...Placa video: 256MB.
System 32-bit...+ Hard 250 GB.As vrea sa o vand ea este pusa pe o carcasa de unitate model mai vechi si nu a venit perfect sunt cateva moduficari minore Cooler-ul raceste perfect la procesor temperatura e25- 26-27 C. placa video 56-57 C. Hard 38-39 C. Ce ziceti cat sa cer pe ea? FUNDAAAAA

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

400 lei daca gasesti pe cineva care nu se pricepe la calculatoare.

Procesorul este foarte vechi (4-5 ani), doar 2 GB ai o placa video care le egeleaza pe cele integrate de astazi. Maxim, 400 de lei si asta daca gasesti un nestiutor. Eu am un PC de doua ori mai bun decat ce ai tu si mi-ar fi rusine sa cer 500 de lei pe el.

| alexanonimu explică (pentru anonim_4396):

Placa intr-adevar e integrata

| iulain13 a răspuns:

Mai ai placa de baza?

| alecs89 a răspuns:

Eu zic sa ceri undeva pe la 700-800 lei

| simpaticro a răspuns:

Poti sa ceri 800 lei. e potrivit pretul.

| Ganta_Andreas_1996 a răspuns:

Frate cere unde va pe la 488 de lei sti si daca vrei sa iei una ia de pe diablocomputers

| Informaticianu a răspuns:

Salut,

Sunt interesat sa cumpar placa de baza si memoria. Ce zici esti interesat? Lasa-mi un numar de telefon sa vorbim.

Salut, sunt interesat de placa de baza si memorie. Lasa-mi un numar de telefon daca vrei sa le vinzi!

Sunt interesat de placa de baza si memorie. Ai un numar de telefon sa putem vorbi?