| lionx a întrebat:

Am o problema acum, pe calucatorul de la tara... cam vechi din 2003 pentium 4 nu-i nu stiu ce de capul lui dar are internet. Si mergea bine dupa care s-a stricat am reinstalat windows-ul am bagat drivere tot dar la internet explorer am probleme serioase. Nu ma lasa sa downloadez absolut nimic gen mozilla sau opera, ajunge la 99% si nu se mai downloadeaza, apoi cand intru pe google de exemplu apare asa: "There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). More information If you arrived at this page by clicking a link, check the website address in the address bar to be sure that it is the address you were expecting. When going to a website with an address such as https://example.com, try adding the 'www' to the address, https://www.example.com. If you choose to ignore this error and continue, do not enter private information into the website. For more information, see "Certificate Errors" in Internet Explorer Help." Si sus apare asa: "To help protect security, Internet Explorer has blocked this website from displaying content with security certificate errors. Click here for options..." Am cautat tutoriale pe youtube nu merge nimic din ce am facut am intrat la internet options la restricded sites si e dat pe high, toate sunt disable si daca le dau enable nu se intampla absolut nimic. incerc de ieri sa fac ceva si nimic. Are cineva vreo idee despre ce ar trebui facut?

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Probabil e vorba de Windows xp contrafăcut, nu îl confunda cu unul ce are licența furată.Pe FileListe sau torrenze numai Windows Xp contrafăcut găsești. Originalul(ce poate fi cu licența furată sau nu) nu se mai găsește legal de 5 luni(a fost retas de la comercializare de Microsoft), iar din 9 Aprilie va devenii istorie.
Încearcă totuși să instalezi ultima versiune de Modzilla Firefox.Problema la tine este de la certificatele de securitate(ssl-urile), care nu mai corespund cu ssl-urile de pe serverele de internet, sau un virus integrat în Windows sau aplicațiile ce le-ai instalat încearcă prin calculatorul tău să străpungă sistemul de securitate a serverelor pentru a se instala și apoi provoca daune țintelor lui(care se pare că nu ești tu) pe care vrei să le accesezi, normal că firewall-ul server-ului a ripostat.
Succes

| lionx explică (pentru DeyCj):

Ms mult mai incerc sa vad ce pot face.

3 răspunsuri:
| jhonny999 a răspuns:

Seteaza corect data la Pc.

| lionx explică (pentru jhonny999):

Ms omule, uitat sa-ti multumesc. Dupa cat m-am chinuit sa rezolv treaba tot ce a trebui a fost sa schimb anullaughing.Ms inca odata