S-a incins bateria si procesorul Parerea mea e sa nu o lasi, daca zici ca abia ai luat-o du-te inapoi la magazin sa o schimbi sau sa o repare, nu o tine ca dupa aia nu o sa mai primesti despagubire. P.S: Nu incerca sa faci tu pe reparatorul
Las-o la incarcat pentru ca i s-a incins foarte rau procesorul, mai lasa-le nu te juca non-stop asa este si cu telefoanele te joci pana se termina bateria apoi se inchide si te trezesti ca nu se mai aprinde si il lasi la incarcat o ora o jumate de ora si isi revine succes :*
Culmea este ca nu o gasesc pe net, nici macar la ei pe site, doar vreo 2-3 imagini cu ea pe google.
Cat sa o las? Am lasat-o vreo juma` de ora, la laptop cand o bag imi arata ca am conectat un dizpozitv dar la pe tableta nu arata nimic.
Daca spui ca nu se aprinde in niciun mod posibil ar fi bine sa mergi cu ea de unde ai cumparat-o bineinteles, daca mai ai garantie daca nu ti-o primeste, ar trebui sa mergi la un service. E foarte bine ca ai incercat totusi, dar daca nu merge in niciun mod fa ce ti-am spus mai sus :*
Daca ai cablu HDMI incearca sa o conectezi la televizor. Poate este defect ecranul si pe televizor iti apare ceva.