| adyiSAMP a întrebat:

am o problema am avastu si toate driverele (programele) care le m mi le sterge ma refer la kituri si chiar si instalarea am avut aimp la sters tot ce descarc de pe net aimp daemontools si multe altele. de ce chiar sunt virusi alea? straight face mi-a gasit virus chiar si la kitu de instalare avast. happy ce as putea face sa nu imi mai stearga chiar ori ce straight face Dau funda

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Unii sunt virusi falsi, unele executabile au reclame sau toolbar-uri care se instaleaza si astea sunt interpretate ca virusi. E posibil sa ai un virus care iti intra in fisierele executabile. Dezinstaleaza Avast si instaleaza BitDifender free. La instalarea alege sa faci o scanare cu el. Daca si el iti sterge la fel, ai virusi.
Sterge tot si cauta alte variante ale acelor programe, jocuri pentru ca sigur gasesti si curate.

5 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Dezinstaleaza mizeria de avast
daca vrei poti sa il reinstalezi.
eu nu te sfatuiesc.
la cati antivirusi sunt in lumea asta doar avast ai gasit?

| AnimatedSignature a răspuns:

Încearcă să-ți iei Advanced SystemCare7 de la iObit...

| Lykan a răspuns:

Nu sunt cu virusi neaparat dar au fisiere corupte de obicei te intreaba inainte sa stearga ceva

| Darius2019 a răspuns:

Pai un antivirus orice crack orice fisier cu nume ciudat de exemplu.iso sau.rar il va gasi virus deoarece nu ii cunaoste formatul de exemplu tu ai lua un medicament daca nu stii ce efect are?
p.s. Antivirusul slabeste performanta calculatorului, si fara suparare te rog sa scrii putin mai bine.

| QuickSilvers a răspuns:

Salut. Deoarece crack-urile, patch-urile si multe altele nu sunt niste solutii tocmai legale, antivirusii identifica semnaturile lor ca virusi/troieni/backdoor etc. Ideea e ca asta nu e decat un fals pozitiv. Poti rezolva asta punand tot ce ai "de pret" intr-un folder si sa adaugi folder-ul asta la exceptii de la scanare. Asta ar trebui sa te scape de foarte multe batai de cap pe viitor. happy