| alex_3858 a întrebat:

,am o problema cu calculatorul, nu stie ce sa ii fac, cand il deschid scoate un sunet un fel de pac pac...nu este de la rami sau avertisment ceva, cand navighez pe internet si vreau sa dau mai in jos cu mouseul de ex.pe facebook cand dau de butonul rotati cand dau in jos se intoarce inapoi in sus, sau in my computer sau pe desktop cand dau dubluclick pe ceva imi arata pe ca mouseul este pe altceva, de ex.dau dublu click pe google si mouseul parca ar da pe mozila ...sau uneori cand vreau sa mut ceva de ex. iconita de pe desktop, se muta 2 o data, adica nu pot lua numai aceea iconita, nu stiu ce sa ii fac.

2 răspunsuri:
| Ştefan_Danii_1994 a răspuns:

1. S-ar putea sa atinga un fir de cooler happy
2. Incearca sa reinstalezi windowsul la problema cu mouseul sau sa iprumuti un mouse de la un prieten sa vezi daca iti mai face figuri, bafta!

| Enki a răspuns:

Tu nu ai ce sa ii faci.trebuie sa il duci la reparat. poate fi ceva din inauntru, din calculator.in plus nu te costa mult, vreo 50-60 de lei.am patit si eu o data asta si n-ai ce sa-i faci.trebuie sa-l duci neaparat la reparat.bafta! si sper ca te-am ajutat.