anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu cooler-ul de la laptop.Mi-a aparut de vreo 3 ori o fereastra si spunea ca o problema cu,cooler-ul a fost detectata, stangeti laptopul si la sevice cu el.Dar am laptopul de o luna.Dupa ce mesajul imi apare cooler-ul merge in continu la maxim.Dar chestia asta se intampla DOAR cand joc NFS THE RUN laughing.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac. FUNDA

2 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu mai juca jocuri pe laptop, simplu. happy

| N0xEterniS a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Pffff usor de zis...foarte greu de facut happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru N0xEterniS):

Ia un desktop pentru asta. Eu la un moment dat am jucat COD Black Ops pe laptop fiindca imi crashuia pe desktop, a mers brici, dar evit sa repet experienta asta. Nu de alta, dar majoritatea laptopurilor de la noi de pe piata NU sint facute sa fie folosite in full load timp indelungat. COD m-am jucat iarna, iar vara m-a taiat la un moment dat sa joc Split Second (nu eram acasa, si fiind plecat si doar cu laptopul si cu niste timp de omorit, si imi adusese un prieten SS...), ocazie cu care imi intra protectia la procesor dupa maxim 10 minute si se inneca jocul de numa-numa (reducea automat frecventa la procesor la jumate' sau ceva de genul asta, fiindca ajungea la 85 de grade).

| s3v3n7 a răspuns:

Cumparati un cooler extern pentru laptop.Costa cam 25-35 lei.
Sau sa iti duci la un servise autorizat sa iti curete cooler'ul.