Am aceeasi problema. Am inteles ca trebuie sa schimbi cablul SATA care leaga HDD-ul de placa de baza (n-am rezolvat inca). Uite si alti oameni cu aceeasi problema: http://forum.computergames.ro/......blema.html
Si tu ai stuttere in jocuri(adica se blocheaza pentru 0.2, 0.5s)?
Da. Se aude un sunet scurt din unitate si imediat se blocheaza. Nu numai in jocuri. Sunt si momente in care totul merge bine dar cam rar.
Da,problema ta e la fel ca a mea. poti sa-mi lasi id-ul tau de messenger?
Nu folosesc messenger si oricum nu cred ca te pot ajuta cu ceva, sunt paralel cu "umblatul in calculator". Sunt la fel de confuz ca si tine, am mentionat mai sus ca n-am rezolvat problema.
Aha,apropo am schimbat cablul de la HDD-MOBO, dar nu s-a schimbat nimic, problema a ramas, am citit pe internet ca s-ar putea sa am,, bad sectors(bad-uri) si ca va trebuie sa fac un low-level format.
Cel mai probabil amandoi trebuie sa economisim bani sa ne luam HDD-uri noi.
Probabil,dar tot nu inteleg de ce se manifesta in felul asta.Am mai avut un hdd de 160gb si a cedat dintr-o data fara sa caraie, sau sa faca probleme precum acesta.
Incearca cu hdd regenerator v 1.71 poate te ajuta, la mine acum inca scaneaza.
Nu-mi fac mari sperante. am desfacut unitatea si am mutat cablul in celalalt slot. vreo doua ore parea ca merge perfect apoi a inceput iar sa faca la fel.
Aceeasi senzatie am avut-o si eu.dar din pacate nu s-a rezolvat nimic.
Am terminat testul in hdd regenarator in 2 ore, nu exista nici un sector bad.
Deci am schimbat cablul de la hdd-mobo si nu am nici un bad sector, ce poate sa fie?
Am sa schimb tastatura si mouse-ul poate sa fie un conflict intre HDD si ps2?
N-are legatura. 100% e de la Hdd
Se pare ca ai ceva baduri.Eu sunt de părere ca hardul e pe moarte.Dar poate sa supraviețuiască și câteva luni sau ani. Totodată poate sa fie și alta problema.
Pai de la ce sa fie? Sa schimb cablul ide/ata?