Daca stii sigur ca nu ai umblat in BIOS la nici o setare a hardului, atunci ori nu mai face contact perfect slotul de la hard ori hardul s-a dus! In ambele situatii trebuie desfacut laptopul si verificata priza la hard in prima faza si apoi inlocuit hardul asa de proba cu altul, ca sa iti dai seama de unde este problema! De la socuri tehnice, primul care pica este hardul si apoi ecranul...
Mai rau l-ai stricat! Ce cauti in BIOS daca nu stii? Mai bine stricai sistemul de operare pentru ca o rezolva-i cu un reinstal de windows. Mai sti ce ai facut in Bios? Tot de acolo este problema! Din setarile de la Hard disk.Vezi daca este corect configurat si detectat Hard-ul in BIOS!
Nu e vb de asta, ca s-a stricat inainte sa intru in bios (mi-a scapat mie pe jos) dar am intrat in bios sa vad ce nu e'n regula si nu merge sa-l formatez imi da tot eroarea aia, dar imi citeste CD-ul si CD-ul nu are nici o problema... cred ca trebuie sa-l dezasamblez sa conectez hard-ul la loc (astept pareri in continuare)
Daca stii sigur ca nu ai umblat in BIOS la nici o setare a hardului, atunci ori nu mai face contact perfect slotul de la hard ori hardul s-a dus! In ambele situatii trebuie desfacut laptopul si verificata priza la hard in prima faza si apoi inlocuit hardul asa de proba cu altul, ca sa iti dai seama de unde este problema! De la socuri tehnice, primul care pica este hardul si apoi ecranul...
Lavinia_Cristina_ întreabă: