| Gmcc a întrebat:

Am o problema cu laptopul meu! L-am cumparat acum un an! I-am facut de doua ori pana acum windosul! Toate bune pana cand intr-o zi a inceput sa mearga greu:navigarea pe internet si toate cele! Am citit pe net ca ar trebui curatat pentru ca s-ar putea sa aiba praf in el! Nu cred ca este vorba despre un virus pentru ca l-am scanat cu Avast! Sfaturi! Exista vreun program ceva de remediere a problemei?

Răspuns Câştigător
| Florincrap a răspuns:

Atunci,v-as recomanda un antivirus mai performant (detalii in mesajul privat pe care vi-l voi transmite. Se gaseste la profil, in rubrica Mesaje).

9 răspunsuri:
| tr3ig a răspuns:

In primul rand baga un antivirus pe calc nu avasta sau avira sau alte prostii ANTIVIRUS iar in cazul in care nu iti gaseste mai instaleaza o data winu ca nu se intampla nimic iar dupa instaleaza-ti ANTIVIRUS, repet ANTIVIRUS nu avira.

| Florincrap a răspuns:

Poate fi vorba de un virus inca necunoscut de Avast (daca ai versiunea free). Incearca sa descarci versiuni trial/cumperi programe tip "Internet Security/Smart Security, etc", care iti ofera 30 zile (de regula) de trial. Nu te increde in antivirusii free, care te protejeaza de virusii mai vechi. Dar poate fi vorba si de praf. Du-te la un service autorizat pentru a afla cauza.

| Gmcc explică (pentru Florincrap):

Antivirusul e original!

| Florincrap a răspuns (pentru Gmcc):

Avast Pro Antivirus sau Avast Internet Security?

Avast Pro Antivirus

Ok.Astept mesajul!

| Florincrap a răspuns (pentru Gmcc):

Atunci,v-as recomanda un antivirus mai performant (detalii in mesajul privat pe care vi-l voi transmite. Se gaseste la profil, in rubrica Mesaje).

| Scremer a răspuns:

S-ar putea sa se fi adunat si praf dar ai putea sa te asiguri daca ai ceva virus cu ComboFix

| leonardi99 a răspuns:

Nu ai nevoie de program e din cauza componentelor de calculator daca vrei ca calculatoorul tau sa mearga mai bine schimba piesele msau reinstaleaza windowusul.

| Gmcc explică (pentru leonardi99):

Eu zic ca nu e prost laptopul! E i5! Cat de vechi sa fie daca nu are nici un an de cand l-am cumparat...