| Grigg_Katalin_1999 a întrebat:

Am o problema cu PC. Cine se pricepe si da raspunusul corect primeste funda. Deci, dupa ce mi-am reformatat computerul, a inceput sa se blocheze, dar doar la jocuri, si acum cand intru imi zice sa merg in run- dxdiag- direct x3d -- enable, Nu merge... Zice ca nu e "avable" :@ si ca trebuie sa instalez directx 8.1 sau mai bun. Asa am si facut, am bagat directx 9 si am uploadat si placa video ATI...Ce ar trebui sa fac? cand l-am reformatat am luat 50 gb cu muzica de la un var, si toate pozele si video din 2006 pana acum ( cam vreo 90 gb ) Ar trebui sa il reformatez din nou? sau ce sa fac? Va rog raspunsuri serioase. Dau si 5 Fundite!

Răspuns Câştigător
| asotydna a răspuns:

Eu zic ca mai bine il duci la un service, decat sa ii strici ceva, e mai sigur.

8 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Id mess sprintaroiuflorin ar cam trebui sa intru cu team viewer in pc-ul tau sa vad despre ce e vorba! asa nu imi daus eama, pana nu vad!

| Elektro a răspuns:

Of iarasi voi cu virusii si reformatarile.
1) ai pus driverele la placa video?
2) ce vrei sa zici cu uploadat? (upload=a incarca) rolling eyes

| Grigg_Katalin_1999 explică (pentru Elektro):

Update, scuze, ma grabeam

| Elektro a răspuns (pentru Grigg_Katalin_1999):

Poate nu sunt compatibile driverele, ai un cd pentru placa ta video?

| gicaputinica a răspuns:

In primul rand trebuie sa fi sigur ca ai toate driverele dupa instalarea windows-ului.
Daca ai doua partitii, muta tot ce crezi din c: in d: si formateaza doar c: dupa care instalezi un windows bun (probat).
Daca configuratia calculatorului este slaba, ramai pe XP.
Vezi si in task manager daca nu ai vreo aplicatie care mananca multa memorie si tine CPU aproape de 100%.

| BANN3R a răspuns:

1.Puneti ultima versiune de direct x
2. Update la toate driverele ( Foloseste Driver Genius Pro pentru asta )
Sau reinstaleaza windowsul, poate e windowsul prost.

| costea7 a răspuns:

Ar trebui sa il reformatezi iar, greseala ta a fost ca ai uploadat placa video (nu o sa iti mai mearga nici un joc

| ƒłᴀƦƺǭϞ a răspuns:

Se poate sa fi prins un virus din fisierele de la varul tau,instaleaza-ti un antivirus bun,da-i error checking la hdd, defragmentare, si daca nu merge nimic din astea, reinstaleaza-ti windows-ul, si salveaza-ti doar strictul necesar pe niste stick-uri de memorie.