Salut!
1 Vezi placa video daca este montata bine in slot si ai conectat cablu DVI, HDMI sau VGA in placa video.
2 Poate sa fie si de la sursa sa nu ai conectat in placa de baza, sau la mufe si la restul sistemului.
3 Sa nu fie de la hardisk sa nu fie conectat cum trebuie mufele intre hardisk si placa de baza.
Trebuie sa fie una din astea 3 altfel nu stiu ce sa zic.
PS:Sper ca ai conectat mufa de conectare la coler poate sa fie si de acolo.
Cablul de la monitor este conectat(chiar l-am scos si l-am conectat iar), placa video la fel iar la cablurile de la harddisk nu am umblat. Am venit de la scoala si l-am deschis. Pana in ziua aia nu a mai facut asa(ciudat e ca acum jumatate de luna mi-a facut blue screen o data sau de doua ori).
Incearca un reset de bios. Daca nu merge nici in cazul asta, problema este de la placa de baza, daca zici ca cea video si memoriile sunt functionale.
Nu stiu cum sa ii dau reset la bios nu apare NIMIC pe ecran, e complet gol cand il deschid. Nu apare nici un fel de imagine. As incerca sa ii fac reset din ala daca as sti cum
Scoate caclculatorul din priza, si deschide carcasa. Pe placa de baza ai sa vezi o baterie, asemanatoare cu o baterie de ceas de mana, ceva mai mare, scoti bateria si o lasi 15 minute. Apoi o pui la loc.