Bineinteles!
Pasul unul du-te in My computer - click 2 pe C - Proprietati - Disk Cleanup - dupa ce termini cu disk cleanup dai o defragmentare de la Tools - si daca toot nu se elibereaza din spatiu sterge toate filmele indecente
Nu am filme indecenteAm in C doar programe, nu o sa se intimple nimic daca o sa le fragmentez?
Defragmentarea este doar pentru optimizarea partitiei
Ai dat disk cleanup cum ti-am spus? Daca ai instalat windows-ul de mult timp este posibil sa ai o gramada de tmp-uri si altele - Unei colege i-am eliberat aproape 8gb cu disk cleanup
Am dat, dar s-a eliberat doar 1gb
Trebuie sa stergi sau sa iti transferi poze, filme, documente in alta unitate de stocare. in plus, dezinstaleaza programe ce nu folosesti si sunt in C.
daca ai C foarte redusa, si o partitie D destul de mare, te sfatuiesc sa unesti cele doua partitii. stiu ca sunt o gramada de destepti ce partitioneaza hdd cand formateaza. asta se intampla cand gandesti putin. nu spun ca e cazul tau. probabil ca altul ti-a formatat pc.
si in ultimul caz, vezi sa nu ai configurat windows sa iti faca backup zilnic. asta inseamna ca iti umple discul C si te lasa fara spatiu.
Am in discul C doar niste programe de baza, nimic mai mult
Eu nu instalez nimic, tot ce scot de pe net e discul D
Ba, daca esti copil copac si instalezi multe chestii in discul C, ce putem sa-ti facem?
kitty00 întreabă: