anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu PC-ulbig griniscul C este prea plin si din cauza asta el merge foarte greu.Pot sa rezolv eu,acasa, problema asta?

Răspuns Câştigător
| MarmotaCenusie a răspuns:

Bineinteles!

Pasul unul du-te in My computer - click 2 pe C - Proprietati - Disk Cleanup - dupa ce termini cu disk cleanup dai o defragmentare de la Tools - si daca toot nu se elibereaza din spatiu sterge toate filmele indecente

| capbatutcatalina a răspuns (pentru MarmotaCenusie):

Nu am filme indecentebig grinAm in C doar programe, nu o sa se intimple nimic daca o sa le fragmentez?

| MarmotaCenusie a răspuns (pentru capbatutcatalina):

Defragmentarea este doar pentru optimizarea partitiei

| MarmotaCenusie a răspuns (pentru capbatutcatalina):

Ai dat disk cleanup cum ti-am spus? Daca ai instalat windows-ul de mult timp este posibil sa ai o gramada de tmp-uri si altele - Unei colege i-am eliberat aproape 8gb cu disk cleanup

| capbatutcatalina a răspuns (pentru MarmotaCenusie):

Am dat, dar s-a eliberat doar 1gb

10 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Trebuie sa stergi sau sa iti transferi poze, filme, documente in alta unitate de stocare. in plus, dezinstaleaza programe ce nu folosesti si sunt in C.
daca ai C foarte redusa, si o partitie D destul de mare, te sfatuiesc sa unesti cele doua partitii. stiu ca sunt o gramada de destepti ce partitioneaza hdd cand formateaza. asta se intampla cand gandesti putin. nu spun ca e cazul tau. probabil ca altul ti-a formatat pc.
si in ultimul caz, vezi sa nu ai configurat windows sa iti faca backup zilnic. asta inseamna ca iti umple discul C si te lasa fara spatiu.

| capbatutcatalina a răspuns (pentru gelu1970):

Am in discul C doar niste programe de baza, nimic mai mult

| Satana_Costin_1997 a răspuns:

Mareste partitia cand ai faci windows

| MariuS88c a răspuns:

Nu mai instala in c de acum toate prostiile

| capbatutcatalina a răspuns (pentru MariuS88c):

Eu nu instalez nimic, tot ce scot de pe net e discul D

| Valentin1538 a răspuns:

Ba, daca esti copil copac si instalezi multe chestii in discul C, ce putem sa-ti facem?