Intra in BIOS si selecteaza 'System Health', acolo iti arata temperatura procesorului. Lasa-l mai mult timp, observand evolutia temperaturii. Daca are tendinta de crestere inseamna ca: ori pasta nu e bine plicata, ori coolerul nu e bine presat pe procesor (nu se realizeaza transferul de caldura). Poti sa te convingi apasand coolerul pe procesor, temperatura ar trebui sa inceapa sa scada in cateva secunde. Daca temperatura coolerului este buna, adica sub 70 de grade (atentie, sa fie Celsius) inseamna ca problema e din alta parte, probabil la placa video. O desprafuire minutioasa (inclusiv a ventilatorului de la procesir) ar fi indicata. Succes!
Daca ai placa video separata adica pe AGP sau PCI Express poti sa o scoti din slot si sa dai cu o guma de sters pe pinii aurii (se mai oxideaza si e posibil sa piuie din cauza asta).
La fel poti proceda si cu placuta/placutele de memorie RAM.
Ai grija ca toate ventilatoarele sa se invarta.1
De asemenea daca are praf in el incearca sa il cureti: http://www.tutorialepc.ro/cum-se-curata-un-calculator-de-praf.html.
De asemenea ai grija ca radiatorul pe procesor sa fie prins bine in clemele/suruburile acelea.
Cauta in recycle bin.acolo o sa-ti gasesti raspunsul la intrebare.
Salutare! Problema ta poate fi de la procesor pentru ca si mie imi facea la fel, incearca sa fixezi coolerul bine si daca tot asa face e o problema de la sursa, sper ca te-am ajutat.Bafta!
Tu te-ai uitat sa vezi daca ventilatorul de la procesor e pus bine. ca la fel pateam si eu (dar fara piuit)ca daca nu e bagat bine in toate 4 gaurile nu ventileaza destul de bine si se incaljeste procesorl si se opreste automat. la Fail-Load Defaults cred ca nu foloseste la maxim toate resursele si nu se mai incalzeste. daca nu ai intels si cred ca nu ai inteles trimite un mesaj cu adresa ta de yahoo. hotmail.msn...etc
MA LASI am avut aceeasi problema cand se stinge trebuie sal lasi sa se raceasca problema e ca trebuie curatat de praf sau mai sterse din jocuri verifica sa fie ventilatoru bine prins si sa fie aproape de procesor