| 2ℓєι a întrebat:

Am o problema cu sunetul la PC. In mufa din spatele PC-ului ( cea verde, de sunet ) s-a blocat ( mai bine spus, rupt ) mufa de sunt si am inteles ca trebuie desfacuta placa de baza, iau eu nu ma pricep. Pot cumva sa schimb rolul mufei de sunet in locul altei mufe? Mentionez ca daca incerc sa bag in mufa din fata PC-ului nu merge. Solutii?

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu recomand să te apuci de meșterit unde nu te pricepi că mai mult ca sigur vei strica mai tare. Dacă mufa jack spate s-a deteriorat, aceasta trebui înlocuită cu o alta nouă, daca aceasta nu se poate repara(probabil că trebuie doar dezdoit un contact, ce s-a îndoit atunci când ai introdus forțat și incorect jack-ul în mufă, dar asta nu pot spune numai dacă desfac mufa și mă uit)
pentru a selecta care jack să fi în funcție(front sau rear) trebuie să comuți din sound manager pe mufa dorită.de asemenea este posibil ca front panel-ul să nu fioe conectat corect în placa de bază(necesita verificare de o persoană autorizată, nici de cum tu). Succes

| 2ℓєι explică (pentru DeyCj):

Adauga-mi adresa de messenger te rog : cosmzyn.

| DeyCj a răspuns (pentru 2ℓєι):

Dacă e pentru întrebarea asta, eu nu te pot ajuta mai mult, deoarece asta trebuie analizată de un tehnician ce vede live cum e treaba, ceea ce eu on line nu pot face.
Dacă e pentru alte probleme referitoare la Pc.service PC te adaug.

| 2ℓєι explică (pentru DeyCj):

Eu vreau sa imi dai un link de unde sa iau programul de care ai vorbit, si sa imi spui cum sa mut jack-ul de la rear la front.

| DeyCj a răspuns (pentru 2ℓєι):

Păi programul este de fapt driverul de sunet.Asta depinde de placa de bază. Dacă știi ce placă de bază ai atunci căutând pe google placa te de bază și la suport ar trebui să ai driverii de sunet, care se numesc generic realteck sound manager drivers(ceva de genul).Nu exclud ca acești driveri să fie și în automatic udates ori în important ori în optionals, dar depinde de ce placă de bază ai.