Nu recomand e-mag că au prețuri mari și produse de aceeași calitate ca și în alte magazine, care nu mai au nevoie de reclamă, așa cum are e-magul(de bun ce îi de aia îi face reclamă, că de era bun cu adevărat nu mai avea nevoie de reclamă). Recomand așa ceva:
http://www.pcbit.ro/......b-20-black
Succes
Da desigur si cred ca el pe hdd mai are o partitie de recovery si poti sa-l faci ca din fabrica. cu 170 lei nu gasesti nici un hdd extern. uite aici o lista http://www.emag.ro/hard_disk-uri_externe
Sa faci backup la ce mai exact? la windows sau la ce? sau sa iti salvezi date pe el gen poze muzica etc? daca nu ai nimic de genul asta de salvat nu vad la ce iti trebuie backup.reinstalezi windowsul fresh si calc o sa iti mearga f bine.deci nu ai nevoie de nici un hard extern decit in cazul in care am zis vrei sa iti salvezi documente, muzica, poze.dar nu trebuie sa cumperi neaparat hard extern.tu nu ai pe acasa sau la cineva cunoscut un hard din asta intern? pentru ca daca ai atunci cumperi doar circuitul ala ce face hardul storage si ala e ieftin.am eu citeva pentru orice tip de hard dar nu am cum te ajuta ca nu-s in romania.au daca ai un prieten ceva care are un hard extern il rogi vine salvezi pe el ce ai de salvat apoi reisntalezi si dupa pui pe calc tau la loc.ala sterge de pe hard ce ai salvat si gata ai facut treaba.dar daca resinstalezi e bine sa instalezi windowsul fresh.altfel cu salvare de documente etc va merge la fel de slow.razi tot formatezi hardu poti lasa o singura partitie dupa care instalezi windowsul.de recomandat o singura partitie. unde sint eu orice calculator asa vine doar cu o singura partitie. vremurile alea in care se partitiona hardu in cite parititi sau cam dus.ala e un moft si nu vad rostu.bine tu faci cum vrei sau cum crezi tu.
Pai da, eu vreau sa fac backup la windows ca ma innebuneste, la fiecare Turn On imi aminteste. Deci sa nu ii mai fac backup la windows? Dar din care am citit, nu merge reinstalat fara backup si daca e, pe ce sa il fac? Are cam 20 Gb parca...
Omule ia un windows fuul si instaleaza si lasa incolo de backup.ce tot spui tu acolo.nu faci nimic cu ce spui tu.mergi undeva la un prieten daca are un windows a si instaleaza dar fresh.intelegi ce e ala windows fresh? adica razi tot de pe hardul tau formatezi hardu si pui iar windowsu si ala e fresh.nuti trebuie nimic ce spui tu.eu am crrzut ca ai ceva de salvat din calculator cum ar fi poze, muzica documente etc. daca nu ai nimic de salvat fa cum zic si o sa mearga bine dupa.ai cumva windows cu licenta si de aia faci backup? daca nu ai licenta atunci fa cum am zis. daca ai licenta poti sa faci si fara backup pentru ca ai pe undeva pe spate key-ul ala. daca nu ai prieteni care sa aiba windows vezi ca gasesti pe net pe file ala list sau cum ii mai spune.acolo gasesti si loader adica ceva sa iti faca windowsul ca si cu licenta sa il poti updata si sa nu te blocheze cei de la microsoft.cum sa nu mearga reinstalat.merge daca ai windows pe un CD ceva.deci iei windowsu de pe net apoi il pui pe un cd dupa care te apuci si instalezi. dupa ce faci rost de windows revino cun mesaj si iti spun pasi exacti ce trebuie sa faci sa instalezi tu singur.nu e greu si nu se intimpla nimic rau.adica nu poti strica nimic la calc.
Pe Emag sunt scumpe dar de claitate...iar ca sa te incluzi in bugetul tau iti spun sa cumperi de pe ocazii.ro! Bafta!