| nicu312 a întrebat:

Salut TPU, am o problema cu un soundbar Medion MD 45377, soundbarul se conectează la subwoofer wireless, el îmi arată că s-a conectat la soundbar, dar nu îmi redă bassul. Subwooferul are la spate un buton de pair și un led galben, chiar dacă îl apasă sa se împerecheze iar, tot nu funcționează, presupun că ar trebui să aibă și soundbarul o tastă din telecomanda sau ceva, care sa se conecteze la subwoofer.
Am căutat pe internet și cele de la Samsung au o tastă care duce în meniul ID set.
Dar eu am probat toate tastele in toate modurile posibile sa intru in ID set. Dar nu am reușit. Nu știu ce să i mai fac. (Subwooferul nu e defect tehnic).

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu sunt compatibile una cu cealalta, nu ai ce sa faci, da l inapoi si cauta un soundbar dupa marca televizorului, ai tv Samsung Samsung i ei sau chiar daca i ei alta marca dar cere in magazin detalii, nu cumpăra primul care il vezi ca e bun, ca nu cumperi ciorapi, si ăia daca nu sti ce numar porti i ti vor fi mici, acum nu ai alta solutie decat sa il dai inapoi si sa i ti dea altceva sau banii.