| SexAndDrugs a întrebat:

Salut TPU,

Am o problema cu YouTube-ul.
Cand intru pe Google Chrome imi apare asta :
This webpage has a redirect loop
The webpage at http://www.youtube.com/......_migration has resulted in too many redirects. Clearing your cookies for this site or allowing third-party cookies may fix the problem. If not, it is possibly a server configuration issue and not a problem with your computer.
Here are some suggestions:
Reload this web page later.
Learn more about this problem.
Error 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): There were too many redirects.

Cand intru pe Mozilla imi zice "This page has not responding!"
Cand intru pe Opera imi zice la fel

Oare ce are? Dau funda celui care imi poate explica!

6 răspunsuri:
| Deeaa a răspuns:

Se poate sa fie din cauza netului! De la cine ai? Eu am de la Romtelecom, Dolce si merg toate programele si tot tot ffff bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zic sa iti resetezi windowsul.si dupa aia daca iti apare la fel.trebuie sa te duci...la ei...la aia de ti-au bagat netu

| AncutsaAlexutsa a răspuns:

Pai si eu am google chrome si mi se intampla la fel dar intrebarea care ti-o pun eu este:

ai laptop sau pc?

fiind ca chrome'ul mananca sa zic asa mult rami si din cauza asta mai da erori parerea mea este sa incerci pe internet explorer fiind ca este cel mai sigurhappy
dar si pe google chrome merge doar daca incerci sa scrii pe youtube numele si sa nu accesezi direct linkulhappy
Incearca:*
Succes.

| Genius_5338 a răspuns:

Si eu am exact aceeasi problema.
Am dat la Reload This Page Later si daca intru putin m-ai incolo ma lasa

| SexAndDrugs explică:

Netul meu este RDS mi se pare ca este cel mai bun.
Iar intru pe PC pe Laptop ma lasa sa intru dar ma intreb de ce nu ma lasa sa intru pe PC?

| AncutsaAlexutsa a răspuns:

Pai sa iti explic:

Poate fi si din cauza pc-ului
Adica: windu trebuie schimbat odata la 6 lunihappy sh poate in perioada asta ai virushi in pc.
Dar eu am mai spus sh mai sus ca poate fi si din cauza chrome'ului fiind ca mananca multi ramihappy
Mai bine schimbati windulbig grin