| neuronule a întrebat:

Am o problema destul de enervanta-"Virusul Politiei Romane" cu 300 lei, dar nu imi arata poza cu Basescu ci cu un colt din tastatura si un monument istoric(nu cred ca asta conteaza,poate ar fi alta versiune).Am incercat diferite metode:cu programul de la BitDefender, Combofix si am urmat un sfat de pe internet, in care am rulat in safe mod with networking.Hei bine..si de atunci nu mai pot rula in nici un alt safe mod.Pur si simplu mi se restarteaza...pot intra in windows normal..pana sa apara virusul apas pe 1-2 foldere si incerc sa dau logoff.Imi apare "end now" dar dau x, uneori merge internetul, iar alteori nu.Chiar si daca scriu "msconfig"nu gasesc la startup ceea ce trebuie sa debifez...am incercat si system restore, dar cum suntem pe 1.01. 2014(daca are vreo legatura)nu pot face nimic.Chiar nu stiu ce mai pot face fara safe mod.straight facesi imi este frica.Cu trecerea timpului calculatorul meu (posibil) sa se viruseze din ce in ce mai rau. Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi as fi recunoscator si da, dau funda! Un an nou fericit tuturor!

5 răspunsuri:
| ÎngerCretin a răspuns:

Acest virus are nu ştiu ce câcat care nu se poate şterge cu antivirusul. Odată ce îl ai în pc, nu prea mai poţi scăpa de el cu antivirusuri şi nu mai ştiu ce. Singura opţiune este să pui Windows. Acest lucru este inevitabil. La toate siteurile sunt reclame, care îţi apar din senin. La toate să daţi X (închidere). Şi la unele, chiar dacă daţi X vă apar altele (în legătură cu aceea). Atunci, puteţi şti că încă un virus se cacă prin fişierele voastre. Pe 90% dintre pagini se găsesc viruşii. Salut!

| CristieXe a răspuns:

Incearca si reinstaleaza windows(pe care il ai)sau daca nu platesti amenda si gata, sau poate o sa te contacteze ei cumva :-)

| ÎngerCretin a răspuns (pentru CristieXe):

Eşti cu capul? Acesta este un virus făcut de hackeri datorită cărora fac bani. Şi dacă o plăteşti, ghici cu ce? Cu cardul, genius. Şi crezi că îţi iau doar respectiva amendă? Crezi tu. Nici măcar nu ştii despre ce e vorba.

| Patrick_Maioș_1987 a răspuns:

Trebuie sa faci reinstall la win un prieten era sa plateasca 300 lei dar era cu base
si cum ai luat virusul poate e o alta problema

| paulx a răspuns:

Simplu instaleaza-ti windowsul s-au baga sidiu cu windows si dai ripir!