Exact aceeasi problema o am si eu pe apare-ul meu e1-531, s-a rupt acel surub care tine de la balamaua din stanga, iar atunci cand ridic dispay-ul, se face o crapatura in zona unde este mufa de incarcare. Acum, daca mufa aceea la tine este inca intreaga, nu s-a rupt sau deteliorat, mai poate fi recuperata, tu ai dezlipit-o de unde era fixata ea prin acea bruscare a cablului. te poti duce cu laptop-ul la un service, si ti-o poate lipi inapoi. Si inca ceva, daca il repari, iti recomand atunci cand nu mai utilizezi laptop-ul, sa nu mai cobori display-ul, laptop-ul este mmai mult din plastic si se poate rupe oricand cate ceva din el, mai ales in acea zona. Bft!
Da, se poate repara, dar ai nevoie de un pistol de lipit cu cositor și foarte multă îndemânare.
Problema asta am întâlnit-o la mai multe laptop-uri și apare de obicei din cauza temperaturii.
Laptop-urile deși teoretic sunt portabile, dacă la ții în pat sau pe genunchi și astupi orificiile de intrare/ieșire a aerului de răcire, acesta se încălzește excesiv și topește anumite componente, de obicei la balamaua din stânga a ecranului.
AnonymuSest întreabă:
Francyxx întreabă: