| LightT3h a întrebat:

Am o problema.Ieri fratele meu m-a enervat si l-am tras de brat.Pe brat avea castile si cand l-am tras s-a auzit ceva in neregula.Din acel moment nu mai mergea o casca si nici nu mai puteam fi auzit pe skype.M-am dus si mi-am luat o alta pereche de casti.Dar cand am ajuns acasa nici ele nu mergeaustraight face.Si nu cred sa fie in neregule de la ele pentru. ca pe cutie scrie "Ideal for Skype" si m-au fost si recomandate de un baiat care lucra acolo.M-am uitat pe skype la sunete si am vazut ca scrie ceva cu Realtek High Definition parca.Acelasi lucru scria si cand aveam castile cele vechi.Acum,ma gandesc:oare calculatorul nu-mi recunoaste castile din vreun motiv? Oare am stricat ceva la jack cand am tras de fratele meu care avea castile pe brat? Va rog mult de tot ajutati-ma, am dat 100 de lei pe ele si nu vreau sa-i fi dat degeabapuppy dog eyesCe ar trebui sa fac ca sa ma poata auzii prietenii pe skype?(mentionez ca castile au microfon)

3 răspunsuri:
| TheAnonimous3037 a răspuns:

Instaleaza realtek si poate o sa-ti mearga.

| HyenaV2 a răspuns:

Trebuie sa activezi sunetul MONOFONIC pentru a se auzi prin ambele casti... castile astea sunt prea destepte si sunt facute pentru urechea dreapta (R) si cea stanga (L)

| LuMix a răspuns:

Acolo unde scria ca Realtek High Definition este o sageata unde poti sa schimbi castile