| Ccrys1298 a întrebat:

Am o problema la calculator. Il am partitionat in: C( Windows Xp), D( Drivere) si E (Cristi). Hard-diskul are 160 de GB, iar in E am 100. De la un timp mi s-a parut ca E-ul e cam plin. Asa ca am vazut cat ocupa fiecare folder. In total am ocupati 65 de GB in E, dar cand dau pe proprietati imi zice ca am ocupati 90. Ce ar trebui sa fac ca sa scap de aceasta problema? Funda pentru raspuns bunwinking.

Răspuns Câştigător
| smerti a răspuns:

Inseamna ca la tine sunt o serie de fisiere care sunt ascunse pe partitia data.
Accesezi Control Panel - Foolder Proprietes - si gasesti sa arate mapele ascunse (eu ti-as dicta dar la mine sistema e in limba rusa si nu prea tin minte in engleza cum se scrie)

2 răspunsuri:
| malynn a răspuns:

Hey! nu este o problema, asa se intampla si la windows. sunt fisiere "hidden" ascunse la care nu ai voie sa umbli(fisiere de sistem, de la jocuri etc...) si este o setare din windows ca sa le ascunda pentru a nu le sterge din greseala. cam asta-i treaba cu aia 15 gbwinking

| Ccrys1298 explică:

Scuze ca te corectez, dar sunt 25 de GB diferenta(1). 2-stiu si eu ce este cu fisierele ascunse, dar nu cred ca am 25 de GB plini cu fisiere ascunse.