| Pairoc12 a întrebat:

am o problema la incarcatorul de la laptop s-a cam stricat cablul de langa mufa( http://imgur.com/frAJnz0 ), daca il pun cu cablul in jos si legat cu ceva de mufa incarca,daca nu,nu, acum 10 minute am patit asta =)), intrebarea mea este, daca mi-l schimba la garantie cei de la flanco (am platit pentru garantie all inclusive ) sau sa ma duc sa cumpar unul nou?

FUNDAAAA!

Răspuns Câştigător
| Mogoseanu_Nicu_1987 a răspuns:

Da dar de preferat ar fi sa il cositoresti cu un pistol de lipit, sa fi sigur ca face bine contact si dupa poti adauga peste fir la lipitura un furtunas subtire, apoi dai un rand de banda izolatoare si e ca nou, eu asa il am de 1 an si functioneaza.La mine a fost intrerupt chiar aproape de mufa.Acolo poti pune un arc la mufa ca sa fie flexibil dar sa nu se mai cuteze, un arc peste cablu chiar langa mufa.

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Pai stii cat e unul nou...

| Mogoseanu_Nicu_1987 a răspuns:

Cauta pe cineva priceput ca se poate repara, nu e mare lucru, daca tu nu te pricepi.Garantia nu stiu daca acopera asta.

| Pairoc12 explică (pentru Mogoseanu_Nicu_1987):

Adica deziolez cablul, ma uit unde este firul rupt il leg inapoi si il izolez inapoi?
Daca-mi raspunzi iti dau funda.

| Pairoc12 explică (pentru Mogoseanu_Nicu_1987):

Am despicat putin firul, m-am uitat si este inconjurat cu lita si sub lita este un alt cablu care este izolat cu un furtunas alb, ma poti ajuta din nou, te rog?

| Mogoseanu_Nicu_1987 a răspuns (pentru Pairoc12):

Pai in primul rand trebuie sa aflii care fir e intrerupt sa nu le tai pe ambele aiurea.Era bun un aparat de masura aici da poti verifica si cu o baterie si un bec.Scuze ca raspund intarziat, nu prea am timp liber.Cauta u prieten priceput sa te ajute.Salutare!

| Mogoseanu_Nicu_1987 a răspuns (pentru Pairoc12):

Da dar de preferat ar fi sa il cositoresti cu un pistol de lipit, sa fi sigur ca face bine contact si dupa poti adauga peste fir la lipitura un furtunas subtire, apoi dai un rand de banda izolatoare si e ca nou, eu asa il am de 1 an si functioneaza.La mine a fost intrerupt chiar aproape de mufa.Acolo poti pune un arc la mufa ca sa fie flexibil dar sa nu se mai cuteze, un arc peste cablu chiar langa mufa.