am o problema la laptop. Deci sa incepem!
Intr-o zi dupa vreo 3 luni de la cumpararea laptop-ului meu, dimineata cand sa-l deschid, imi arata ecranul negru, am incercat si la n monitor extern, dar n-a mers.
Pana cineva, mi-a spus ca este posibil si mi se dus pasta termoconductoare... M-am dus si mi-am loat pasta termoconudctoare "Ceramique 2 By Artic Silver" dupa mai multe tutoriale mi-am pus pasta pe procesor si desigur ca a mers. Dar ghinionul nu se termase cand ma bag sa joc P.E.S 2013 Stateam vreo 1-2 minute si mi se inchidea laptopul.
Apoi cand vreau sa joc din nou Coolerul imi facea un zgomot de se auzea in toata casa. Si m-am gandit ca poate se infierbanta procesorul, asa ca mi-am loat un program de pe net sa vad temeratura, ghiciti ce temperatura aveam. Cam 76-78 imi mergea grade Celsius. Dupa aceea am zis in mintea mea ca poate am pus pasta termocunductoare rau sau... prea putina si am mai pus o data de data asta fara sa-i fac nimic varia intre 56-58.
Bucuros m-am gandit sa ma joc din nou P.E.S 2013 ( vreau sa mentionez ca inainte, adica atunci cand i-mi mergea laptop-ul jucam P.E.S 2013 cu 60+ fps-uri) dar de unde? Temeratura mi s-a ridicat pe la 113 GRADE CELSIUS!
Poate v-ati gandit ca am praf pe cooler sau in radiator, dar stati calmi ca l-am curatat cu compresorul si aspiratorul si paletutele venitilatorului cu spirt si servetele si i-am dat si axul ala cu vaselina... NU STIU CE SA MAI FAC HELP! Dau Si Funda Si Tot va rog, ori ce raspuns e binevenit!
Laptop: ASUS
Windows: 7 ultimate
Procesor: AMD Athlon(tm) II Dual-Core M320 2.10 GHz
Memorie RAM: 2.00 Go
Tip Sistem: 32 biti
Placa video: ATI Mobility Radeon HD 4500 SERIES
Total memorie grafica disponibila: 1279 MO
Memorie video dedicata: 512 MO
Memorie video sisitem: 0 Mo
Mermorie de sistem partajata: 767
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.16.203.55) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro