| SkyCraft a întrebat:

Am o problema la PC...
Pai cand aprind PC-ul nu mi se vede monitorul.Am incercat toate solutile (am sters prafu de pe el, am impins toate cablurile, rami, cablu care vine de la pc in monitor este bun am incercat si alte cabluri si tot aia e )
Placa video nu are nimic, am incercat la un prieten si ii merge placa video.
O fi de la rami sau placa de baza?
Jos o sa zic tot sistemu.

Sistem:
Placa video:Gt 630 1gb
Memorii rami: 1gb
Processor:Amd athlon 64 3200+
Placa de baza : Asrock DDR2 FM2 (versiunea nu o stiu.)

Dau funda!

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Cand aprinzi ar trebui sa scoata un beep. daca scoate mai multe numara cate si in functie de asta poti detecta de unde vine defectul. ca sa descartezi monitor defect poti conecta pc la alt monitor. poate sa mearga sau nu. insa stii pe unde sa incepi. inclusiv cablul de video poate sa fie defect.

7 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Cand aprinzi pcul se aude acel sunet ca intra in windows? daca da, e placa video.
daca nu se aude, incerca cu alta placa video de la un prieten, sunt mai multe cauze, fie placa video, sursa sau placa de baza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu ii este reglata luminozitatea uitate la butoanele de la f.f1 ..f2.etc

| SkyCraft explică:

HidyHH, nu are deaface cu lumina, am incercat si pe alte monitoare si nu are deaface.
Sasnet, nu, nu se aude acel sunet de la windows, iti dau un raspuns daca merge/nu merge cu alta placa video.
gelu1970, nu se aude nici un fel de beep.Am speakeru bagat, am incercat pc-ul la alte monitoare, cablul care vine de la pc in monitor este bun (am incercat si cu alte cabluri dar degeaba)
Cost1n, cum sa il reformetez, ii vorba de Hard aici cu reformatarea?

| SkyCraft explică:

Pai am incercat placa video la un prieten si ii merge, poate fi de la placa de baza?

| Cost1n a răspuns:

Cel mai sigur reformateazal ca si mie mi-s-a intamplat se aprindea pc-ul dar monitorul ramanea inchis

| Cost1n a răspuns:

SkyCraft prin reformatare voiam sa spun sa bagi win din nou (ce win ai?)

| bYk1lL3r a răspuns:

Se poate sa fie de la monitor sa se fi ars ceva(invertor)