Cand aprinzi ar trebui sa scoata un beep. daca scoate mai multe numara cate si in functie de asta poti detecta de unde vine defectul. ca sa descartezi monitor defect poti conecta pc la alt monitor. poate sa mearga sau nu. insa stii pe unde sa incepi. inclusiv cablul de video poate sa fie defect.
Cand aprinzi pcul se aude acel sunet ca intra in windows? daca da, e placa video.
daca nu se aude, incerca cu alta placa video de la un prieten, sunt mai multe cauze, fie placa video, sursa sau placa de baza!
HidyHH, nu are deaface cu lumina, am incercat si pe alte monitoare si nu are deaface.
Sasnet, nu, nu se aude acel sunet de la windows, iti dau un raspuns daca merge/nu merge cu alta placa video.
gelu1970, nu se aude nici un fel de beep.Am speakeru bagat, am incercat pc-ul la alte monitoare, cablul care vine de la pc in monitor este bun (am incercat si cu alte cabluri dar degeaba)
Cost1n, cum sa il reformetez, ii vorba de Hard aici cu reformatarea?
Pai am incercat placa video la un prieten si ii merge, poate fi de la placa de baza?
Cel mai sigur reformateazal ca si mie mi-s-a intamplat se aprindea pc-ul dar monitorul ramanea inchis
Andrei1124 întreabă: