| Mikery463 a întrebat:

am o problemă la PC și nu știu cum să o rezolv.
Am lovit PC-ul cu piciorul în partea unde era hard disk-ul și acum cand intru într-un joc și stau câteva minute mi se stinge și îmi dă Blue Screen, știți ce ar putea fi?

Răspuns Câştigător
| PainTech a răspuns:

Nu prea e bine, asta e semn că hard-diskul incepe să cedeze. Nu prea ai cum sa repari.

Intra in my computer, apasa click dreapta pe fiecare partitie, proprietăți, selectezi tab-ul Instrumente și rulezi verificare eroare.

Dacă jocul e pe Steam îi poți da o verificare a fișierelor jocului. Dacă nu il reinstalezi.

3 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Problema apare doar la jocul respectiv?

Încearcă un program de verificare a datelor smart si reparare a zonelor corupte. E posibil să fie hard-diskul dacă e așa cum zici tu...

Pe scurt : încearcă crystal disk info sau program asemănător, vezi daca îți arată ceva erori.

| Mikery463 explică (pentru PainTech):

Da imi apare o singura bulina rosie si scrie
Reallocated Sectors Count

| Mikery463 explică (pentru PainTech):

Ce trebuie sa fac?

| PainTech a răspuns (pentru Mikery463):

Nu prea e bine, asta e semn că hard-diskul incepe să cedeze. Nu prea ai cum sa repari.

Intra in my computer, apasa click dreapta pe fiecare partitie, proprietăți, selectezi tab-ul Instrumente și rulezi verificare eroare.

Dacă jocul e pe Steam îi poți da o verificare a fișierelor jocului. Dacă nu il reinstalezi.