anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema la telefon. Cand deschid o apicatie (oricare) telefonul in cateva seculde termina toata bateria de la 100% se duce la 1% si apoi se stinge si chiar daca il las asa pur si simpul... Ce pot face? Telefonul este Samsung Galaxy Fit. Este din cauza bateriei sau de la alt ceva?
Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| cristinna23 a răspuns:

Buna.Eu am avut un Galaxy Fit si am avut aceeasi problema ca si tine, verifica bateria e posibil sa aiba o problema, de exemplu la mine se umflase sau o alta problema ar putea fi cartela sim, poate fi veche si trebuie schimbata.Iti recomand prima data sa verifici bateria.Iar daca vrei sa fi sigur de "diagnostic" poti sa mergi intr-un magazin reprezentant al retelei de unde ti-ai luat telefonul, cred ca angajatii te pot ajuta.

2 răspunsuri:
| DimYstori a răspuns:

In primul rand se scrie "ALTCEVA" nu ALT CEVA,schimba-i bateria si vezi daca se mai stinge, daca tot se stinge atunci este din cauza telefonului.Du-l la magazinul de unde l-ai cumparat si te vor ajuta cei de acolo, daca nu, arunca-l la tomberon, ca-i mai simplu. laughing big grin

| anonim_4396 explică (pentru DimYstori):

Ce cauta nesimtiti ca tine pe TPU? Frate conteaza ideea nu modul. Daca TPU nu ma corectat atunci lasa-l asa!