Dezinstaleaza driver-ul wi-fi, dupa care instaleaza driver-ul original+ programele de gestionare placa de baza etc., de pe site-ul producatorului!
Neaparat sa folosesti driver-ele si programele aferente modelului tau de laptop, precum si versiunea windows-ului!
Exact asa am facut, driver-ul este original specific Laptop-ului, dar aceeasi problema.
Crede-ma, am facut-o si tot aceeasi problema.
Cumparat wifi pe usb
https://www.emag.ro/......priceasc/c
22lei, 24lei cu antena
Windows update, se instaleaza driverele noi inclusiv netframeworker 4.5 etc
Driverul nu functioneaza cum trebuie. Instaleaza driverele originale de pe site-ul producatorului, nu lasa Windows Update sa il mai modifice. Foarte probabil driverul wireless lucreaza in tandem cu driverele Hot Keyboard, deci instaleaza si driverele de tastatura originale.
Multumesc tuturor de raspunsuri dar, am rezolvat problema, antivirusul imi bloca driver-ul, cu totusi ca era original de pe site ul lor. (Avast antivirus). L-am dezinstalat si am instalat Norton, si functioneaza perfect wifi-ul.
Uite, si eu am avut problema... pe Youtube gasesti o gramada de chestii. si ajungi sa dezinstalezi drivere. si dai in altele. asa ca mai bine scoti 38 lei si iti iei o placa de retea pe stick(un stick mic mic) merita crede-ma. si cand nu merge laptopul. bagi stick ul in altceva
AndreiFB întreabă: