| AleXAlExAnDrU03 a întrebat:

Am o problema la Windows 7 32bit cu driverul video, cand il instalez totul decurge ok si cand aprind pc dupa ceva timp mi se face ecranul negru, dau restart iar dupa ceva timp se face negru.
Ce pot face?
Mentioneaz ca am Processor - AMD Athlon(tm)64 3200+ 2. 0GHz, memorie 512 mb ram.
Va rog ajutati-ma! Ofer Funda + Vot!

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Să nu mai folosești Windows 7 pe hardware de Windows Xp sau Linux cu desktop XFCE sau LXDE, că ai foarte puțină memorie.
Ceea ce faci tu este că forțezi hardware-ul, care NU e dimensiont pentru a rula Windows 7.
Schimbă sistemul de operare asta e primul lucru ce trebuie sa îl faci, cu un altul creat să lucreze pe ce hardware ai. Windows Xp se cam exclude că din Aprilie va devenii istorie.
Apoi dacă problema persistă cuplează monitorul la placa video on board și verifică dacă așa problema persistă, și revino cu detalii.
NU proceda cu Windows 7 preinstalat că ai șanse mari să crape Windows-ul(așa îi zice) și plus de asta nu o să poți diagnostica corect problema.
Succes

| jhonny999 a răspuns:

Win 7 = Minim 1 Gb Ram.

| shannygelu a răspuns:

Ai putini rami pentru windows 7 care cere cel putin 1 giga ram

| bilopart a răspuns:

Regleaza rezolutiia click dreapta, proprietes, setings si misca catre stanga bara. daca nu iti merge cel mai probabil placa se supra incalzeste curat-o de praf si schimba pasta.
ps : provizoriu poti pune putinaaaa crema hidratanta de maini.
daca te-am ajutat, astept o funda!

| AleXAlExAnDrU03 explică (pentru bilopart):

Salut! Nu cred ca estre asta problema, cand aveam windows xp mergea

| bilopart a răspuns (pentru AleXAlExAnDrU03):

Inseamna ca driver-ul pe care il ai tu nu este compatibil cu 7, pune din nou xp si iti va merge sigur, ce placa video ai? scrie numele ei pe google si o sa vezi ca nu merge decat pe xp si vista