Ai o problema cu dll-urile! Sunt 2-3 lipsa si windows-ul nu poate sa-ti execute fisere de tip exe. Daca ai windows 7, dai o restaurare. Daca ai windows xp sau n-ai un point restoare sa dai o restaurare, descarca dll-ul de aici=>http://www.fanhow.com/knowhow:Download_Rundll32.exe_26237628 si copiaza'l in windows in system32.
Am descarcat fiseierele si l-am pus in system 32, am dat si un RR dar tot degeaba windows\system32\rundll32.exe is not valid Win32 application. pls HELP M333!
Cauta altu pana gasesti unu compatibil!
Altul ce?
Pai despre ce vorbeam noi? Nu despre dll? Dai un search pe google cu dll-ul in cauza pana gasesti unu compatibil!
Ce ar fi să ne spui și despre ce fișier e vorba? Dacă e vorba despre un joc este posibil să fi omis ceva în pașii de instalare.
NU este joc... cand intru in User Accounts, si fisierele : yahoo, Mozila nu imi mergea pe celalt User account dar pe acesta merge. Camtasia Studio 7. In general fisierele.exe
Înțeleg.
Rămâi pe contul de Administrator atunci, presupun că pe el nu ai probleme.
Si pe contul de Administrator am probleme. am zis yahoo, Camtasia Studio 7 ...altele
Salut TPU. Am o problema la windows: cand intru la un fisier.exe imi da eroarea. windows\system32\rundll32.exe is not valid Win32 application. Ce trebuie sa fac si CUM? PLSSS! Help M333!
yoionuzt întreabă: