Tocmai asta e problema ca Windows 10 nu este testat complet! Stiu si eu cum este, raspunde greu la comenzi, dar era mai bine la Windows 7 Home Premium!
Nu mai vreau windows 8.1 never!
La windows 7 nu am drivere
Raman la 10.
Am vazut pe net multi cu aceasta problema, dar care au rezolvato prin reconectarea la cont sau introducerea unei comenzi in powershell.mie de ce nu imi merge? Nu merge nici resetarea sistemului iar ceva mi-a sters toate punctele de restaurare
Mie imi merge bine, vezi ca in settings la Recovery il poti repara sau reinstala direct de acolo, nu ai nevoie de stick.
Am incercat de multe ori asta si nimic.
Ce legatura are Asus cu problema mea?
Și eu am avut Avast, chiar nu-l recomand, în afara faptului că stă extrem de prost la consumul de resurse, este și extrem de prost la detecție! Se află în topul de la majoritatea site-urilor care face teste și etc, doar pentru că le sponsorizează direct pe o mare parte din ele...
Acum vreo două luni cred, am luat un virus care tot îmi instala tot felul de programe și utilitate mici plus un browser care se autointitula browser prestabilit și nu mai puteam scăpa de ele, le ștergeam se instalau singure la loc iarăși și tot așa!
Evident toate astea în timp ce Avast stătea bine mersi în bară, probabil își luase concediu săracul...
După ce am dat vreo 2 scanări complete care nu a avut nici-un efect, m-am enervat și am instalat ESET Smart Security 9, care spre surprinderea mea ma scăpat imediat de probleme și pe care-l am și acum! Recomand cu încredere! Te acomodezi destul de repede cu el, consumă puține resurse și are o prevenție foarte bună, adică blochează direct direct în browser orice site/pagină care conține viruși sau orice alt tip de amenințare! ^.^
Cât despre Advanced SystemCare, ignoră pe cei care-l critică... eu unul îl folosesc de ceva timp versiunea 9.4 Pro și pot spune că este chiar destul de util! ^.^
Dar am o întrebare, aveai deja instalat împreună cu Avast încă vreun antivirus sau windows defender era activat? Pentru că dacă da, ei bine s-a rezolvat problema, dacă ai mai mulți antiviruși activi în același timp pot exista conflicte între ei și nu doar că nu-și fac treaba cum trebuie, dar îți încetinesc și foarte mult pc-ul! În cazul în care asta era problema, ei bine trebuie să alegi doar unul!